Columbia Santa Ana

14.0040.00 vrátane DPH

Jedinečná káva Columbia Santa Ana pochádza z mesta Anserma, ležiace v západnej časti Caldas, ktoré je oblastné poľnohospodárske centrum so špecializáciou na pestovanie kávy. Od roku 1967 pôsobí miestne družstvo, ktoré sa venuje nielen samotnému pestovaniu, ale aj komercializácii kávy. S hlbokými znalosťami a bohatými skúsenosťami sa stali významným partnerom Národnej federácie pestovateľov kávy v Kolumbii a odborového výboru pestovateľov kávy v Caldas.

Odroda kávy použitá v tomto prípade je Castillo, čo pridáva charakteristický profil chuti. Po zbere sa káva dôkladne premyje a následne fermentuje v uzavretých sudoch počas 96 hodín. Tento proces je kľúčový pre vytvorenie bohatých a komplexných chuťových tónov. Po fermentácii sa káva presúva do sušiaceho boxu, kde podlieha postupnému sušeniu pri kontrolovaných teplotách 35-40 stupňov Celzia počas 100-120 hodín. Tento precízny postup zabezpečuje optimálnu kvalitu a zachováva jedinečné vlastnosti tejto kávy. Objavte jej bohatú chuťovú paletu a jedinečnú vôňu. Káva Columbia Santa Ana môže byť aj vo vašom mlynčeku na pár klikov.

Nektárinky – Višne – Vanilka
Druh : 100% Arabica
Spracovanie : Anaerobic Natural
Región : Santa Ana – Anserma
Nadmorská výška : 1600- 1900 m.n.m
Stupeň praženia : City SCA: 87

#
$
Shopping cart0
Žiadne produkty v košíku!